Op reis met de HealyEen jaar geleden kwam de Healy op mijn pad. Nouja, eigenlijk eerder al, mijn sceptische blik hield me een tijdje tegen, om er vol voor te gaan. Totdat ik hem in mijn handen had gehad. Toen wist ik, dit is het!

Ik zette mijn wens uit naar het universum , want op dat moment was het geld voor de investering, -zoals vaak met dat soort investeringen- er nog niet.

Een waterval aan wonderbaarlijke dingen gebeurden, en een week later kon ik dit magische apparaatje bestellen. Uiteindelijk is er altijd een overvloed aan mogelijkheden en is alles mogelijk wanneer je duidelijk weet wat je wilt.


Toen ik in Februari 2020 de Healy bestelde, ervoer ik nog steeds uitstralingspijn naar mijn rechterbeen, als gevolg van een lage (L4, L5) rughernia.

Het sneeuwde die periode. Toen ik mijn dochter buiten op het sleetje naar de peuterspeelzaal had getrokken, ging het mis! Ik ging door mijn rug dacht ogenblikkelijk ; “oh shit, ik heb weer een hernia!”

Ik had toen net de Healy in huis en ben elke dag de pijnprogramma’s en het programma zenuwmeridiaan gaan draaien. Na ongeveer 3 weken liep ik weer recht en was de pijn zo goed als weg! Ik denk dat ik na ongeveer 2 maanden het besef had, dat ik ook al een tijd geen zenuwpijn meer had ervaren. Dit was mijn investering natuurlijk dubbel en dwars waard. Gezondheid, je fit voelen en fysieke vrijheid ervaren is de grootste rijkdom die er is. Zelfs als we dat niet altijd zien.


Healy is medisch gecertificeerd voor klachten als; “chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.
Daarnaast heeft het een overvloed aan meer dan 200 verschillende programma’s. Waar ik mijzelf op dagelijkse basis enorm mee ondersteun. Het is een investering die nietig is als je bedenkt wat je er allemaal mee kan en vergelijkt met de grote kosten die we maken voor onze zorgverzekeringen. We mogen gaan kijken naar nieuwe manieren om voor onszelf te zorgen, gecombineerd met oude wijsheden. Niet langer pleisters plakken maar naar de kern toe. De gezondheid van je eigen lijf, op alle lagen, is een van de grootste rijkdommen die er is.


Healy pakt door middel van frequenties het probleem aan op meerdere lagen, fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Zo merk ik op dat met elke probleem dat ik met de healy aanpak , het zelden na 1 behandeling over is, maar er met elke behandeling een laag wordt afgeschaafd.

Daarnaast beschikt de Healy over een quantum sensor en kun je met het juiste model ook programma’s op afstand aanzetten. Door jouw gegevens en foto , in te voeren, pikt de healy jouw uit het informatieveld en kan hij jouw aura lezen of frequenties toesturen. Zo kan ik zelf intens genieten van de Bachbloesem therapieën & edelstenen programma’s.


Denk je na over het zelf bestellen van een Healy, maar heb je vragen? Neem dan contact op via info@demagischevrouw.nl en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.


Het bestellen van de Healy kan hier : https://eu.healy.shop/partner?partnername=0013-3822-2423

Het bestellen van de Healy kan alleen via een referentie. Voordeel is, dat ik je daarna helemaal door het opstarten heen help.Ik zou graag in een volgende blog nog dieper ingaan op de prachtige programma's die de Healy aanbiedt, heb je suggesties of zie een bepaald programma graag besproken worden, laat dan een reactie achter!


Lieve Groet Anne

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven