Hoe bloemen leiden naar overvloed

Bloemen en kruiden, ze groeien op onze aarde, uit een zaadje, door de grond, groeiend en bloeien leveren ze kleur, geur, voeding en vaak weer honderden nieuwe zaadjes voort. Ze zijn voor mij het toonbeeld van overvloed. Verbind je met bloemen en ze brengen je boodschappen, altijd positieve boodschappen in hogere frequenties. Nog nooit heb ik contact gemaakt met een bloem of plant, die zei dat je je diende te schamen of boos te zijn. Bloemen en planten hebben zijn nou eenmaal hoog in frequentie.


Als kind had ik mijn eigen stukje tuin, het stond vol met Indische kers, leeuwenbekjes lathyrus en heel veel wildbloemen. Op mijn kamer stond een bak waar ik cactussen zaaide en ja echt, na een jaar had ik toch echt ongeveer 25 mini-cactussen staan, haha. Ook deed graag bloemen, drogen in het najaar. En misschien kun je je herinneren dat je als klein meisje graag bloemetjes plukte, of mooie kransjes maakte van madeliefjes.


Bloemen zitten verweven in ons leven, denk maar aan de rituelen waarbij we bloemen gebruiken, bij ziekte , bij liefde, bij vieringen & bij afscheid. Het staat symbool voor zoveel meer dan we soms zelf kunnen uitdrukken.

Je kunt je verbinden met bloemen en planten door ze te eten, op te smeren en je ermee te omringen.


Zo werk ik ook graag met etherische oliën waar de pure olie van bloemen in zit verweven. Geur is verbonden met het limbisch systeem in je hersenen, dat je emoties reguleert. Sommige herinneringen zijn sterk verbonden met geur. Denk maar aan die sigarettengeur die je dierbare rookte, en hoe je bij het ruiken van die geur, plots het gevoel kan hebben dat die dierbare naast je staat.


De oliën van Doterra waar ik vaak zelf mee werk zijn bijvoorbeeld Magnolia, Lavender & Ylang Ylang.

Magnolia die kalmerend en ontspannend werkt, en fysiek bij een onrustige huid kan helpen.

Ylang, ylang, waarbij alles weer gaat stromen, ik vreugde voel en een kinderlijke speelsheid.

Of Lavendel die ook een rustgevende en kalmerende werking, zowel fysiek, als mentaal, als emotioneel, ik zet lavendel in bij een tal van dingen, zoals bij nervositeit, voor het slapen gaan of als mijn dochter is gevallen, een beetje over het schaafwondje heen.


Tijdens mijn love activation ontvang je naast een persoonlijke oliën, ook bachbloesemfrequenties uit de Healy. De frequenties worden op afstand naar jouw auraveld gestuurd en de analyse ontvang je in pdf. De healy scant jouw auraveld en maakt een keuze uit 39 diverse bachbloesem therapieën die jouw aura op dat moment het best kunnen ondersteunen.


Zo kun je bijvoorbeeld de frequenties van Hulst ontvangen die bevordering van positieven emoties en de ontwikkeling van innerlijke en uitwendige harmonie en oprechte liefde en daarmee van je persoonlijke ontwikkelingspotentieel geven.


Een love- activation aanvragen kan hier www.demagischevrouw.nl/love-activation of klik hieronder op de link.


Door je te verbinden met de wijsheid van planten, kruiden en bloemen, zal ook jij steeds hoger gaan vibreren en er meer overvloed met jou resoneren. Oude natuurvolkeren weten dit, nu is de tijd om ons dit weer te gaan herinneren!4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven