De ontdekking naar overvloed

Lieve lezers, magische mensen!


Welkom op mijn blog de ontdekkingsreis naar overvloed!

Hoe begin ik, waarmee begin ik, waar ga ik het over hebben?

Het zijn vragen die me tegenhielden überhaupt te starten, maar zoals zoveel dingen , is gewoonweg starten vaak de weg. Dus wil ik je vooral hartelijk welkom heten op deze pagina, wat fijn dat jij er bent!


Overvloed is een thema die altijd weer terug komt in mijn leven, overvloedig leven, financieel, gezondheid, talenten, gedachten, ons lijf, Frequenties, Goud en bloemen. Overvloed is er altijd, verbonden met je kern, vanuit de bron zijn we een en al overvloed. Mensen zeggen wel eens dat je er op moet vertrouwen dat hetgeen komt ook al is het er nog niet. Ik zeg, het is er allemaal al, je mag gaan leren kijken omdat geen te gaan waarnemen wat je nu nog niet ziet.


Op het gebied van gezondheid ben ik gaan werken met de Healy, een product die ontstaan is vanuit echte overvloed. Een klein apparaatje dat werkt met frequentietherapie, het helpt me door zoveel zaken heen, ik vertel jullie daar graag een keer meer over.


Zo is er in combinatie met de Healy en de bloemen de love activation ontstaan. Je maakt kennis met de bachbloesem frequenties, een olieroller en ik breng je naar een diepe staat van rust waardoor je je kunt verbinden met jou liefdesfrequentie.

De love activation is te verkrijgen via www.demagischevrouw.nl/love-activation en de gehele maand februari in de actie.


Wekelijks zal er een nieuwe blog online komen, graag inspireer ik je verder,

Met al mijn liefde , Anne


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven