top of page
pexels-ron-lach-7523416_Moment.jpg

Love activation

Vind innerlijke vrede

Een Love activation van de magische vrouw

Liefde is waar we uit zijn ontstaan, een neutrale staat van zijn. 
Het is niet iets wat je kunt vastpakken of doen.. het is niet de High van verliefd zijn en ook niet de pijn die een ander je kan laten voelen. 
Liefde is de essentie van creatiekracht, het is het verbinden van moleculen die tot een nieuwe vorm ontstaan. 
Tijdens de love activation wordt jouw innerlijke rust geactiveerd zodat creativiteit mag gaan stromen en de frequenties van bloemen je vrouwelijke energie bekrachtigen.

Jouw creatiekracht is nodig, 
het scheppen van de nieuwe wereld, van jouw mooiste leven
maar ook het scheppen van veiligheid en joy binnen jouw gezin
Jouw energie is daarin de hoogste prioriteit

En omdat jouw energie jouw nummer 1 prioriteit mag zijn
heb ik voor jou een activatie die je helpt jouw rust van binnen weer te herinneren,
zodat je krachtig jouw leven kunt scheppen vol overvloed en liefde! 

Het is de mannelijke energie die overdadig aanwezig is in de maatschappij
maar alleen vanuit balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie in ons kan overvloed en liefde stromen. 

Door de Love activation ga je terug naar een rustmoment voor jezelf, een cadeautje waarin je helemaal ontspant. Wist je dat de bloemen en kruiden ontzettend veel wijsheid met zich meedragen? De geur en de frequentie werken op mentale en emotionele vlakken in onze hersenen, waardoor we terug worden gehaald naar het nu. Uit de zorgen over het verleden of de toekomst. 

Met de Love activation ontvang je frequenties van de Bachbloesems, een olieroller met een persoonlijke afgestemde geur en een audio-opname waarin ik je door de activatie heen begeleid. 
In deze audio-opname breng ik je tot totale ontspanning waarna je in contact komt met je hogere zelf en gaat ontdekken waar je nog meer liefde mag zijn. 
 

Love activation

Healing en activatie ontstaat door nieuwe inzichten, eigenlijk herinneringen die al in jou zitten maar weer naar het bewustzijn worden gebracht.

Door de audio-opname breng ik je in totale ontspanning, je laat je meevoeren door mijn stem en je breingolven gaan van Beta naar Theta, waar je onbewuste ideeën naar het bewuste kan brengen. 

Met Geur word je naar het nu gebracht. Geur heeft een enorm ontspannende werking op ons brein, specifiek zelfs op het stukje brein waar onze emoties worden gefilterd. 

Op de tijd die jij indient ontvang je helende frequenties van de Bachbloesems uit de Healy. Deze frequenties worden in jouw auraveld geplaatst en doordat jij in een ontspannen staat bent, kun je deze nieuwe informatie ontvangen en tot nieuwe inzichten komen. 

Zelf werk ik al een jaar lang met de wijsheid van de Bachbloesems, hun subtiele energie , -laat mij na ontvangst voelen alsof ik 2 uur in een bad van rozenblaadjes heb gelegen-. Ik voel mij heerlijk, vredig en begin vol goede energie aan mijn dag. 

Nu wil ik heel graag jou hiermee laten reizen. Ik geloof dat we een mooiere wereld achterlaten als we elkaar helpen onze essentie te ontdekken. 

Liefs Anne

Love activation

De love activation brengt je;

In contact met je innerlijke wereld en jouw unieke wijsheid

Van er altijd zijn voor een ander naar een moment bij jezelf

Van onrust naar rust

Van een vol hoofd naar vastberadenheid

Van hard werken naar Hart werken

Van een harde buitenwereld naar jouw zachte sterke innerlijke wereld. 

Van inspiratieloos naar moeiteloos creëren  

Van overweldiging naar focus

 

Sign me up!

Praktisch