DSC_1790.jpg
logo.png

bewust je zwangerschap door voor de power mama's to be

de reis van de mama website 1 (1).jpg

Doe het op jouw manier !

De start van de reis van de mama

Het is nieuw, onbekend en best spannend, zo’n kleintje in je buik.  Je kunt niet wachten tot je de eerste trapjes voelt! Tot je de babykamer mag inrichtten, tot je die kleine kruimel mag vasthouden! Hoe jij het gaat doen als mama, jullie als ouders, je visie op het ouderschap. Hoe de bevalling zal gaan. Maar voorbereiden hoe doe je dat?

 

Hoe zou het voor je zijn als iemand alle informatie, voor je heeft uitgespit en geordend bij elkaar heeft gezet zodat je gemakkelijk kunt inlezen en voorbereiden zonder de horrorverhalen van de buurvrouw?

Hoe zou het zijn als je jouw verhaal kunt delen en daar de ruimte voor is zonder oordeel? 

 

Hoe zou het voor je zijn als je vol vertrouwen in je eigen keuzes kunt staan ten opzichte van jouw zorgverleners?  

 

Hoe zou het voor je zijn als je alles wat je graag wilt doen kunt blijven doen en weet hoe je om kunt gaan met jouw energiebalans? 

Hoe zou het voor je zijn als je vol vertrouwen naar de bevalling kunt kijken?

Als jij helderheid wilt krijgen, dan is er maar 1 manier, aan de slag met je mama-mindset!

Ondervinden waar jij in je mindset op spaak loopt is niet zomaar gedaan, het is een reis van onbewust naar bewust.

Wat je nodig hebt is een sterke mama-mindset

Ook voor mij! Ik houd me dagelijks bezig met het creëren van een positieve mindset en het ontdekken van overtuigende belemmeringen! Wie bewustzijn wil, moet durven kiezen voor onderzoek naar zichzelf.

Een mindset die zich bewust wordt van nare gedachtes die omhoog kunnen poppen en weet wat ze met die gedachtes kan doen.

Een mindset die werkt aan belemmerende overtuigingen over de bevalling waardoor je steeds meer vertrouwen krijgt.

Een mindset die werkt aan keuzes over opvoeden en vertrouwen leert opbouwen omdat je leert welke keuzes bij jou passen.

Een mindset die steeds verder getraind wordt in het onderzoeken van gedachtepatronen en ondervinden hoe deze doorbroken kunnen worden.

Een mindset die de opinie van een ander kan horen, maar toch ook durft te kiezen voor haar eigen manier.

 

Een mindset die steeds meer zelfliefde gaat voelen omdat je steeds dichter bij jezelf komt.

Een mindset die durft te kiezen voor overgave, tijdens een spannende ervaring als de bevalling.

DSC_2082.jpg

De kracht van de mama-mindset &  jouw mooiste geboortereis!

Je bent zwanger!

Als eerste gefeliciteerd!

Zwanger zijn en geboorte geven aan nieuw leven is een van de meest bijzondere reizen die we als vrouw maken. 

Maar

Zit je dan altijd op die roze wolk?

Kijk je vol goede moed uit naar de bevalling?

Het is reuze spannend.

en ons brein kan veel roet in het eten gooien!

Hier mogen we best aan werken

want er valt ook veel aan te doen!

En daar kan ik jouw in helpen!

De reis van de mama maak je niet alleen!

Elke geboortereis, zwangerschap en bevalling is weer anders voor elke vrouw. Ik geloof dat de enige juiste keuzes die er te maken zijn, altijd de keus is die 100 % bij jou past , voor jouw klopt en voor jouw goed voelt.

Ik kom naast je staan. Ik geef je mijn persoonlijke aandacht, luister naar je en stem me af op jouw energie. Ik geef je de ruimte om oordeelloos je verhaal te vertellen. Ik support je en moedig je aan, om je eigen keuzes te maken!

Door mijn opleiding Acceptance & commitmenttherapy, schaduwwerk, spiegelgesprekken heb ik geleerd om mijn eigen mindset te transformeren. Ik weet ook uit eigen ervaring hoe een onbewuste mindset in de weg kan staan in je eigen leven en al helemaal tijdens je zwangerschap en bevalling!

Werken aan jouw mama-mindset

een liefdevolle reis naar jouw mooiste bevalling!

De mama mindset

Door gedachtewerk, leer je je gedachten onderzoeken en observeren. Welke mindset heb jij nu? Hoe beïnvloeden ze je en waar houden ze je tegen?  Hoe kun je groeien naar een mindset van positiviteit, vertrouwen en weerbaarheid.  Je ontwikkelt een mindset die je helderheid geeft en kracht. Je geniet nu bewust van je zwangerschap en ervaart veel rust!

Bewuste bevalling

Jouw bewuste mindset zorgt voor een bevalling waar je met vertrouwen tegen aan kijkt.  Je  kent  jouw waarden en waarom, je kunt jouw keuzes duidelijk naar je partner en verloskundige  communiceren zodat ze goed op de hoogte zijn over jouw wensen. Maar nog belangrijker je durft je over te geven aan de geboortereis  van jouw kindje waardoor hij geboren wordt in een warm bad van liefde en positiviteit!

Bewuste mama

Je hebt je zwangerschap kunnen omarmen en ervan genoten. De bevalling en de magie van de geboortereis van jouw kindje is nu een herinnering waar je positief op terug kijkt.  Je hebt je baby op de arm. De reis van de mama begint. Nieuwe uitdagingen en nieuw leven. Met jouw bewuste mama-mindset kun je alles wat op je pad komt, aan!

DSC_2133.jpg

Jouw zwangerschapsreis en bevalling mag nooit geremd worden door je mindset!

 

Radical truth… Ik ervaardde de zwangerschap niet fijn en had een gecompliceerde bevalling. Of beter gezegd; Ik was nog heel erg onbewust over mijn mentale gezondheid. Ik zag hoe het beter kon maar had allerlei oordelen over mezelf en had geen idee hoezeer mijn gedachten van invloed waren op de bevalling.

 

Totdat ik een studie acceptance and commitmenttherapy ging doen, om moest gaan met een rughernia tijdens de kraamtijd, bij een coach aan de slag ging met mijn mindset.

 

Niet veel later bleek die pijn mijn passie te worden. Het werd mijn missie. Ik gun het elke vrouw om van hun zwangerschap hun mooiste tijd te maken, zich te richten op hun eigen zelfontwikkeling, voor 100 % de ruimte nemen om naar binnen te keren.

 

Ik geloof er in dat je zwangerschap een van de grootste transformaties is die je als vrouw doormaakt, dat de bevalling een magische reis is waarin je dingen van jezelf ontdekt die ongekend zijn!

 

Laten we weer ruimte creëren voor dit proces die er eigenlijk al in onze maatschappij zou moeten zijn!

 

Ik heb een training gemaakt waarmee je in 5 weken groeit in vertrouwen naar je bevalling toe. Waarin je keuzes durft maken die bij jou passen en vooral waarmee je het geboorteplan maken net even wat makkelijker maakt voor jezelf!

 

De mama-mindset reis is daar de oplossing voor!

 

Een reis die we samen  gaan maken.

 

Jij wil toch ook de best positive vibes voor het kindje in je buik?

Wat anderen zeggen

helen.jpg

Helen

Mijn ervaring met Anne, was zeer fijn, zij heeft mij begeleid en ondersteund in mijn zwangerschap. Door middel van haar talenten toe te passen. Zij heeft samen met mij het geboorteplan doorgenomen en uitgewerkt. Dit vond ik erg  fijn omdat het voor mij nog heel nieuw is een geboorteplan maken. Duidelijk en overzichtelijk, daarnaast heeft zij mij hier de nodige advies en informatie gegeven op professioneel niveau. (maar zeer zeker ook op spiritueel vlak)Zij biedt ook essentiële oliën aan, hier heb ik ook gebruik van gemaakt om mijn zwangerschap te bevorderen. 

 

Ook heeft zij een ziels creatie voor mij gemaakt, dit is een portret van mijzelf met een hele mooie ziels boodschap, waar ik mee aan de slag mag gaan. Dit heeft mij weer hele mooie inzichten gegeven en een positieve kijk op mijn spirituele zwangere proces.

 Zij is echt een  aanrader als coach om jou als zwangere vrouw een mooie spirituele begeleiding te geven met alle vertrouwen en liefde die zij in jou investeert. Een hele mooie pure fijne energie.

barbara.png

Barbara

Hoi lieve Anne, mooi fijn mens!

 

Wat fijn dat je mij ondersteunde tijdens mijn zwangerschap!

 

Even kort mijn verloop:

Ik deed pas een zwangerschapstest na 9 weken en 2 dagen en schrok me een hoedje want idd ik was zwanger!! Pfff flabbergasted waren we en dol verrast ook!!...

na een week of 6 geestelijk beter weer met me, gelukkig, want herkende mezelf bijna niet meer--> zoooowwww moe en vooral overheersende donkerte in mijn hoofd!.....

 

In deze periode had ik wekelijks contact met Anna en soms ook in de 2 weken, dat was afhankelijk van waar ik behoefte aan had. 

Anna had opdrachten op mij afgestemd om de diepte in te gaan en/of onzekerheid te verbeteren tot weg te nemen en/of aan aspecten te werken waar jij jezelf graag in zou zien verbeteren etc. Mij gaf alles zo'n beetje druk en alles was eigenlijk teveel, naast de dag door komen, werken, mn hondje en wat in huis te doen..pffff en proberen wekelijks een bezoekje naar de Hospis. Daar voelde ik mij dan rot om, want had weer niks gedaan etc. 

Anna heeft mij hierin echt zo goed gesteund en geholpen! Het was zo fijn om gerustgesteld te worden en mijn verhaal te kunnen doen en zonder oordeel mijzelf te mogen zijn en te kunnen zeggen wat er echt in mij omging en mee worstelde etc.etc. 

Ze kan je echt precies geven in wat jij nodig hebt en daar supergoed in invoelen en op inspelen, recht vanuit haar hart!! Ze heeft vele tools, kennis en kwaliteiten om in te zetten en ik zou haar echt aanraden, want het was voor mij echt heel fijn en helpend in deze roerige maanden, dankjewel lieve schat! Ook hebben we samen het geboorteplan besproken en gemaakt, wat ook zo prettig was om met haar te sparren en overleggen etc. Kortom super gewoon 😇🤗😘!!!

 

Heel veel liefs en een dikke knuffel voor jou,

Barbara en de baby.

Hoe ondersteund de mama-mindset training jouw zwangerschap en bevalling?

En hoe laat zich dat dan zien in jouw bevalling? Ik heb de voordelen voor je onder elkaar gezet.

Hoe meer commitment je geeft, hoe meer resultaat je teruggaat zien!

 

1.Bijdehante Begeleiding | Een compleet training die je zelf laat ontdekken hoe je bewust wordt van jouw mindset. Ik neem je bij de hand zodat je niet zelf het wiel uit hoeft te vinden. Het programma bestaat uit 6 modules waar we online mee aan de slag gaan. In een besloten online community is er ruimte om te delen over het proces.

2. Ongelofelijk Oprecht | Een training zonder hypocrisie, ik heb dit pad eerder belopen en oordeel niet. Deze training is een investering in jezelf omdat jij het beste wil voor jouw kindje. Ik ben eerlijk naar mijzelf en vraag jou dat ook te zijn.

 

3. Samen Sterk | Je hoeft dit niet alleen te doen, we doorlopen de training samen. Persoonlijke begeleiding en openheid zodat je de vragen kunt stellen die nodig zijn om verder te kunnen groeien.

 

4. vertrouwen opbouwen | stap voor stap groei je hierin en ik help je hierbij! De ruimte die ik schep tijdens de training is er een zonder oordeel. Iedereen mag er zijn met haar verhaal vanaf elk startpunt en ik bewaak die ruimte. 

 

5. Groeien | Geen shortcut naar vertrouwen en resultaat.

Wel veel plezier, integriteit en geloofwaardigheid. Waar je op dit moment ook staat.  De Mama-mindset training

geeft je alles dat je nodig hebt om jezelf aan te kijken en de bewuste mama te worden die jij wilt zijn.

met een positieve blik uitkijken naar je bevalling, met gemak een bevalplan maken, gaan staan voor de keuzes die bij jou passen om alles 200% te kunnen toepassen!

DSC_2119.jpg

Nog even in het kort