GKRE20200914-13_edited.jpg

Bij Praktijk de Magische vrouw, stimuleer ik anderen hun mooiste leven vol overvloed en  rijkdom vorm te geven vanuit vrouwelijke creatiekracht & innerlijke guidance !

Is dit het nou... IS DIT HET NOU.. is dit het nou?

Heb jij je dat wel eens afgevraagd?

Om 0700 de wekker, op naar werk, to-do lijstjes afwerken, vergaderingen afstrompelen, taken doen waar de waarde discutabel van is, thuis komen om je volgende to-do lijstje af te strepen, die van het huishouden, sociale verplichtingen , 

Het gebrek aan magie, waar was die gebleven?

Herkenbaar? 

Waar was ik gebleven, waar was mijn tijd voor de leuke dingen, waar was mijn levenslust? Waar was de magie van het leven. 

Totdat ik ziek werd en mijn lijf zei: 'HO stop, ik neem het over, tot hier en niet verder. Deze rol die je probeert te spelen, ik wil hem niet meer'.

 

Mijn naam is Anne, Ik ben 35 jaar, heb een gezin, woon in Arnhem en ben eigenaresse van De magische vrouw, een creatie waarin ik andere vrouwen begeleid om hun magie weer te herinneren en dit te gieten in een vorm die jou ondersteund je dromen waar te maken. 

 

Toen ik op mijn 30 ste zwanger raakte van mijn dochter veranderde alles. Ik zag dat ik van alles in mijn leven was gaan doen om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, ik wilde graag goed doen, aardig gevonden worden, anderen helpen. Mijn hoog-sensitiviteit, eigen behoeften, lijntje met boven en mijn unieke visie duwde ik weg. Het had geen plaats wilde ik mee kunnen doen aan de rat-race waarin iedereen zich voortbeweegt. Ik werkte in het onderwijs waarin ik zag hoe kinderen in dit stramien moesten leven en leveren. 

Zwanger zijn van Rose , activeerde in mij, 'dit niet meer!'

Dit is niet waarin ik wil dat zij opgroeit, en later ook, dit is niet meer waarin ik wil leven. 

Hoe meer ik mijn visie ging uitdragen, hoe groter mijn commitment werd en hoe meer ik mij ging herinneren.

In het eerste jaar wandelde ik dagelijks uren in het bos. De vraag 'Wat dan wel?'  was niet een vraag die ik direct kon beantwoorden. Door de helende omgeving vond ik mijn creatiekracht terug, mijn intuïtie en mijn lijn met het goddelijke. Ik ging mij herinneren waarvoor ik hier ben, waar ik allemaal over beschik, hoeveel mooie talenten we hebben gekregen.

Soms lijk je misschien te denken, dat je niks anders kan dan hetgeen waar je het papiertje voor hebt gehaald. Niks is minder waar, we hebben zoveel meer te bieden. We hebben elkaar zoveel meer te bieden. 

Ik wil dat elke vrouw de creatiekracht, de magie, die in haar schuilt  weer opnieuw ontdekt. Dat zij voorleeft aan haar kinderen wat het leven echt is.  Ik wil graag helpen met het afpellen van conditioneringslagen die je klein houden. 

Zodat je weer zo vrij

als een vogel

zo fantasierijk als een kind

en zo krachtig als een vrouw

jouw droomleven kan manifesteren. 

Wil je met mij samenwerken? neem contact met mij op via info@demagischevrouw.nl en ik vertel je graag meer!

Met alle liefde Anne