night-g4ee7cc109_1920.jpg

De 12 heilige nachten

Samen in jouw grootste potentie gaan staan!

inschrijving gesloten

De 12 heilige nachten met de magische vrouw

Samen het einde van het jaar opschonen, loslaten en afsluiten. 
Maar ook het nieuwe jaar inluiden, initiëren en verwelkomen.

Ons licht als vrouw is nodig, 
ons licht als grootse creators, 
vooral nu is het nodig dat we allemaal 
onze grootste potentie 
gaan zien, omarmen en uitdragen. 

Je hoeft dit niet alleen te doen, dit mag samen!
Samen op jouw eigen pad

Tijdens de 12 heilige nachten tussen 24 december en 6 januari zijn de sluiers dun, onze dromen, ons onderbewuste wil met ons communiceren in de winterperiode waarin er wordt gevraagd, vertraag, verstil , keer naar binnen. 

Ik help je op weg 12 avonden en 12 ochtenden lang begeleidt ik je door middel van reflectie, intentie, visualisaties, meditatie en op de dertiende dag een online live bijeenkomst waarin we alles samenbrengen!

Het enige wat je nodig hebt: 
Een fijne notebook om in te schrijven
En elke ochtend en avond 15 tot 30 minuten van jouw focus. 

Het is de bedding voor jouw 2022,  de voorspelling, de manifestatie, de voorbereiding hoe jij aankomend jaar gaat beleven. 


 
GKRE20200914-16.jpg

De 12 heilige nachten worden gefaciliteerd door praktijk de Magische vrouw

De heilige nachten brachten mij zoveel, ik leerde werken met energie, manifesteren, intentie zetten en de wet van resonantie. Ik zag keer op keer dat wat ik in deze 12 nachten naar voren bracht, zich in de rest van het jaar ontvouwde. 

Ik wil graag andere vrouwen helpen om die creatiekracht te hervinden of juist te verankeren. Je kunt dit alleen doen, dat heb ik ook gedaan maar samen... Samen is zo waardevol!

Het is helend en bevrijdend om samen in contact met anderen aan jouw eigen grootste potentie te werken. Eerst in verhaal, in energie en dan hier in de fysieke realiteit. 

Ik organiseer dit kortdag omdat ook ik mij liet tegen houden door belemmerende overtuigingen. Maar nu kijk ik er zo naar uit!

Ik kijk zo naar jou uit!

liefs Anne

Praktisch

 

Ik doe mee!