night-g4ee7cc109_1920.jpg

De 12 heilige nachten

Intuïtief krachtig 2023 in

Na de feestdagen heb ik nog een vakantie nodig!'

​Leuk en gezellig de feestdagen, zeker weten! maar ook veel en eigenlijk heb jij stiekem na de feestdagen nog even een break nodig. En  in plaats van die te nemen, ga je maar weer door, want er moet brood op de plank, het gezin draait door, die ruimte is er gewoon even niet!

Logisch! maar op  een gegeven moment haalt het je in, en komt er weer dat moment dat je je afvraagt waar je het allemaal voordoet, wat is nou jouw missie? of gaat het wel ooit gebeuren, datgeen waar jij zo van droomt?  Je voelt je kortom een beetje uitgeblust. 


* Je wordt veel geleefd, door je gezin, je bedrijf, misschien zelfs wel je partner.
* Je loopt vaak tegen moeilijke keuzes aan en vraagt veel advies aan anderen
* Je voelt je wel eens schuldig omdat je geen energie meer voelt als je kinderen 's avonds met je naar het park willen. 
* Je laat gaan wat je echt wil en denkt dat die ander het misschien wel beter weet
* Je zoekt verbinding maar bent ook bang voor teleurstelling
* Je hebt veel me-time nodig om op te laden
* Je maakt je wel eens zorgen om geld en inkomen
* Je zegt vaak, eigenlijk zou ik... maar het lijkt er nooit van te komen
unlock de magische vrouw in jou
Stel Je voor dat jij de magische vrouw in jezelf opent, Jij weet wat jouw doelen zijn en hoe je dat manifesteren kan.  Je zit lekker in je vel, voert jouw bedrijf vanuit jouw intuïtie en loopt je eigen koers. Je zit vol energie en weet wanneer je je rust kan pakken , jouw me-time momentjes waardoor je ook in je gezin, jouw relatie de persoon bent die wil jij zijn, helemaal aanwezig. Jij geniet van het leven en de vrijheid die jij creëert. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet zomaar afleiden. Jij kunt intuïtief aanvoelen welke beslissingen juist zijn en laat je niet zomaar ompraten. 
De 12 heilige nachten zijn het moment om je me-time momentjes te pakken, te reflecteren en vooruit te blikken naar het nieuwe jaar! En ik heb exact de juiste tools, oefeningen, inspiratie voor je verzameld om dat te gaan doen, waardoor jij met focus en leiderschap 2023 in stapt! 
Deze tools hebben mij geholpen om mijn intuïtieve gave te vergroten en altijd rust voel in mijn reis!
Daarnaast heb ik geen cursusvideo's van uren voor je ( we hebben immers al genoeg te doen) maar max 5 minuten per dag en heb je een community waarin je samen kunt delen en je vragen stellen!

12 heilige nachten de cursus.jpg

Cursus# de 12 heilige nachten

Leven vanuit jouw intuïtieve krachten

Dit is de cursus waarin je het oude jaar afsluit en het nieuwe jaar verwelkomt! jij ontvangt de tools om jouw intuïtieve gaven te versterken omdat de heilige nachten bij uitstek het moment zijn om deze tools in praktijk te brengen. 
 
     Jij gaat het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar verwelkomen, echt een moment voor jezelf
     Op elk moment kun je deelnemen in de community waar tientallen anderen ook hun reis delen.
     Jij leert de tools waarmee jij je intuïtieve gaven vergroot en gaat leren kennen.
     Jij leert hoe je gaat manifesteren in samenwerking met jouw onderbewuste.
     Jij ontvangt visualisaties en meditaties om jouw dromen nog beter in werkelijkheid te brengen
    Je ontvangt de energymatrix waarmee je jouw energie  gaat vergroten en een pdf verwerkingsboek
    Je gaat jouw creatiekracht herkennen en/of verankeren wat er voor zorgt dat jij met een duidelijke focus 2023 ingaat!

 

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt

 
Dit is wat je krijgt:
 
Module 1: Energiebalans
In deze module reik ik je een tool aan om te herkennen waar je uit balans raakt en hoe je je energie weer aanvult. Hoe je je energie tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengt, hoe je je energie kunt verhogen met je mind. Hoe je meer tijd gaat vinden voor jezelf en je grootste prioriteiten. 

Module 2: Communicatie met je onderbewuste
In deze module ontvang je visualisaties en meditaties om met je onderbewuste in contact te komen.  Tips om je dromen beter te onthouden en te begrijpen. En hoe je je brein kunt trainen om meer en meer boodschappen te ontvangen gedurende de dag. 

Module 3: Leiderschap vanuit intuïtie
In deze module gaat het over keuzes maken, ruimte innemen, rust vinden in je eigen center,  je intuïtieve gaven vergroten, ontvang je meditaties en oefeningen op het gebied van dankbaarheid, vergeving en wensen. 

Module 4: Manifesteren vanuit een groter plan
In deze module leer ik je wat manifesteren is en hoe je je manifestatiewensen vormgeeft vanuit een groter plan. Hoe wilskracht in je brein werkt en hoe je vanuit harT werken daadwerkelijk je dromen bereikt.


 
Dit ontvang je  allemaal bij de cursus
4 modules leven vanuit je creatiekracht, te bekijken via film, transcript en/of alleen podcast, blijft het hele jaar toegankelijk.
+ Community met dagelijkse reflectie-oefeningen en inspiratie
+ Verwerkingsboek downloadbaar in pdf
+ Meditaties en visualisaties
+ 3 keer een live, de opening en tweemaal een Q&A
+

De heilige nachten brachten mij zoveel, ik leerde werken met energie, manifesteren, intentie zetten en de wet van resonantie. Ik zag keer op keer dat wat ik in deze 12 nachten naar voren bracht, zich in de rest van het jaar ontvouwde. 

Ik wil graag andere vrouwen helpen om die creatiekracht te hervinden of juist te verankeren. Je kunt dit alleen doen, dat heb ik ook gedaan maar samen... Samen is zo waardevol!

Het is helend en bevrijdend om samen in contact met anderen aan jouw eigen grootste potentie te werken. Eerst in verhaal, in energie en dan hier in de fysieke realiteit. 

Ik organiseer dit kortdag omdat ook ik mij liet tegen houden door belemmerende overtuigingen. Maar nu kijk ik er zo naar uit!

Ik kijk zo naar jou uit!

liefs Anne

Waarom zou je meedoen aan de de 12 heilige nachten, de cursus?

Misschien heb je al eens eerder meegedaan aan de 12 heilige nachten of nog helemaal niet. Misschien denk je wel goh, dit kan ik zelf ook..

Maar eerlijk? Je weet nooit wat je niet weet! en een paar minuten per dag pakken om te reflecteren zal je in samenhang met anderen waarschijnlijk  eerder doen dan alleen.  De community gaat je hierin echt helpen, samen, ieder op zijn eigen reis.
Niks moet en alles mag. Lukt het je niet om de 12 heilige nachten aanwezig te zijn kun je later in het jaar altijd nog de modules doorlopen en zal je daarin alle kennis, tools en inspiratie vinden om steeds steviger te gaan staan en vanuit intuïtie en een sterke verbinding met je onderbewuste je leven gaan vormgeven!
Mijn kennis als acceptance & commitment en Hypnose therapeut gaat je hierin helpen, en je ontvangt de meest magische visualisaties, waarbij jij zelf in contact komt met jouw onderbewuste. 
Het is de bedding voor jouw 2023,  de voorspelling, de manifestatie, de voorbereiding hoe jij aankomend jaar gaat beleven. 


Een paar reacties uit de pilotcursus van 2021
dromen (1).jpg
dromen onthouden.jpg
dromen.jpg
In module 3, ontvang je tips over het onthouden van je dromen en andere manieren om meer in contact te komen met je onderbewuste! Mocht je nou geen dromen onthouden is dat niet erg, ik heb nog meer inspiratie waar jij je boodschappen uit leert halen!
verwerken.jpg
Je kunt elke dag deelnemen aan reflectiemomenten of alleen uit de cursus pakken wat voor jouw werkt. Er is niks in de cursus waar je niet aan kunt deelnemen als je een onderdeel niet hebt gedaan, dat is het fijne aan deze cursus, iedereen kan zijn/haar tempo aanhouden!
niet alles kunnen volgen.jpg
Over Anne Budding

Anne Budding, voormalig leerkracht, besloot 5 jaar geleden om uit het onderwijs te stappen en op  spirituele ontdekkingsreis te gaan, zij ontwikkelde haar intuïtieve gaven. Nu begeleidt zij al meer dan 3 jaar, ondernemende vrouwen naar een vol leven vanuit hun creatiekracht. 
Door haar achtergrond als hypnotherapeut helpt zij vrouwen om blokkades en patronen te doorbreken waardoor zij weer de stappen gaan ondernemen om hun droomleven te creëren. 
GKRE20200914-16.jpg
GKRE20200914-13_edited_edited.jpg
Hoe ziet de cursus eruit?
12 heilige nachten de cursus is een online cursus in een online omgeving. 

De modules kun je gelijk vanaf 22 december helemaal bekijken of in delen. De modules blijven het hele jaar open en kun je het hele jaar terugkijken. 
Ook het downloadbare werkboek en de visualisaties kun je het gehele jaar terugbekijken of beluisteren. 

De community waar de lives zijn, de extra dagelijkse inspiratie en de communicatie gaat open op 22 december en sluit eind januari.
Vanaf 15 december word men 1 voor 1 toegelaten in de community.  

Bonus 1

Tot 15 december 2022 meedoen voor de early-birdprijs van €49,99 I.P.V.€69,99

niet goed geld terug.jpg
Antwoord op veel gestelde vragen: 

Wat als ik mijn dromen niet onthoud?

Ik geef je in de modules tips om je dromen te onthouden, maar je kunt ook op meerdere manieren toegang krijgen tot je onderbewuste, in de modules ga ik daar op in. 

Wat als ik niet de tijd heb om de cursus te bekijken?
de modules, het werkboek en de visualisaties zijn nog een heel jaar toegankelijk.

Wat als ik niet bij de live Q&A kan zijn?
De Q&A worden opgeslagen in de Instagram Community, je kunt deze tot eind januari terugkijken.

Kan ik in termijnen betalen? 
Je kunt de cursus in 2 termijnen betalen, stuur mij dan even een persoonlijk berichtje. 

Wat als ik echt ontevreden ben over de cursus?

Als je aan het eind van de cursus echt ontevreden bent kun je je geld terug ontvangen. voorwaarde is dat je wel hebt meegedaan en de modules al bekeken hebt. 
De bonussen:

# bonus 1

Tot 15 december kun je je aanmelden voorde Early bird prijs van €49,99 I.P.V €69,99. Volgend jaar gaat de prijs omhoog!

# bonus 2
De Masterclass 'Leer meer geld ontvangen' t.w.v. € 69,99

# bonus 3
2 weken lang een exclusieve community met 1-op1 toegang tot het vragen stellen bij mij en binnen 24 uur antwoord.  t.w.v. €99,-

Dus ontvang je de cursus met bonussen t.w.v. 239,- nu, als je besteld voor 15-12-2022 voor maar €49,99!

€49,99
Ja ik doe mee!

De cursus waar jij het oude jaar gaat afsluiten en het nieuwe jaar gaat verwelkomen! Waar je alles gaat leren over het verhogen van je intuïtieve gaven, communiceren met je onderbewuste, jouw energiebalans en leiderschap.