Chakra Abundance Spray & reading

'Future medicin is the medicin of frequencies'

Albert Einstein.

DSC_0361.jpg

Wist je dat geur een directe verbinding is naar het lymbisch systeem in je brein? Het Lymbisch systeem reguleert jouw emoties. Denk er maar eens aan hoe geur je soms kan terugbrengen naar een herinnering of hoe je door geur helemaal kan zijn in het nu, genietend van een beleving. 

Stel je voor dat je elke ochtend of avond een moment hebt voor jezelf waarbij je naar je onderbewuste kan met de juiste affirmaties in hand die je kan inzetten en kan verankeren met geur!

Hoe waanzinnig transformatief kan dat wel niet zijn, of je nu gaat voor nog meer zelfliefde, vertrouwen , daadkracht of misschien wel innerlijke rust. Dit Chakra Abundance packet is exact wat jouw hierbij gaat ondersteunen!

Wat is de Healy?

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc.

 

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

 

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is dan ook : “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Over andere klachten mag ik geen uitspraken doen, vanwege deze medische certificering

 

De Healy beschikt ook over een quantumsensor, op basis van jouw geboortegegevens en naam, kan de Healy op afstand dus uit jouw informatieveld scans maken en frequenties toesturen. 
 

GKRE20200914-13_edited.jpg

Disclaimer: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Ik ben geen arts en doe geen medische uitspraken of diagnoses. Indien nodig bij ernstige klachten, raadpleeg dan altijd uw huisarts.

Mijn ervaring

Eind 2019 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Healy via een workshop van holistisch arts Roy Martina. Ik was enthousiast maar durfde niet direct een grote aanschaf te maken. Gedurende 2020 bleef ik denken aan de Healy, in 2021 kwam ik iemand tegen, die de Healy zelf had en kon ik het ervaren. Ik was om! Ik heb de Healy sinds begin februari 2021. 

Als ik er nu naar kijk ervaar ik het niet als een grote aanschaf, ik gebruik dagelijks de Healy om mijn eigen zelf genezend vermogen aan te spreken. Mijn vibratie verhoogt met de dag , daar kan niks tegen op. Maar om de stap te maken, wil je de Healy ervaren hebben!

Ervaring na 1 maand in eigen gebruik:

- Diepere slaap, meer uitgerust

- verlichting van chronische rugklachten

- Meer energie

- Vrolijker, beter in mijn vel zitten

- Overvloed

- Positievere instelling

- Mijn dochter (3 jaar) inslaaptijd 20 min (voorheen 45-60 min)

- menstruatie hoofdpijn en rugklachten na 1 behandeling weg.

- Migraine aanval die dezelfde dag weg trok. 

Healy aanschaffen

Op dit moment kun je een Healy reading bij mij aanvragen.

In de Healy reading ontvang je:

* Een healy aura scan van je chakra's en mijn persoonlijke intepretatie.

* Een healy healing op afstand

* De basiscursus Healyou van Roy Martina (ook interessant als je nog geen healy hebt) t.w.v. €149 die ik tijdelijk mag weggeven!

* En beantwoord ik al je vragen die je hebt over de Healy. 

De Healy reading kost €77,- , Op dit moment in de aanbieding voor €35,-

Ik bied daarna een vervolgstrippenkaarten aan of je kan via mij een eigen Healy aanschaffen. 

Voor het aanschaffen van een Healy heb je een zogenaamde 'sponsor' nodig, ik voorzie je van alle informatie die je nodig hebt. Ga je over tot aanschaf van een Healy ontvang je het geld van jouw Healy reading terug!

 

Je kunt de reading hier inplannen :

 

 

 

Ik heb de Healy voorbij zien komen op de Instagram van de magischevrouw (Anne).  Toen ik mij in de Healy online ging verdiepen, werd mijn interesse gewekt. Een mooie manier om met de Healy kennis te maken is via een Healy reading door Anne via Zoom. Via haar agenda, heb ik zelf mijn afspraak kunnen inplannen en ik ontving snel de instructies per email o.a. het verzoek om een foto van mezelf, mij  intentie en extra gegevens terug te mailen.

Aan het begin van de afspraak maakt Anne met de Healy een aurascan. Anne geeft een duidelijke uitleg over de verschillende scores, die gebaseerd zijn op de chakra's. Ze deelt haar scherm, zodat je mee kan kijken. Sommige scores zijn een bevestiging en anderen verduidelijking. Op basis van de scan doet ze een healingsprogramma met de Healy. Healen op afstand blijft bijzonder.

Na afloop maakt ze weer een aurascan en er zijn duidelijke verschillen in positieve zin zichtbaar. Anne neemt de tijd om vragen te beantwoorden.

Ik heb uiteindelijk besloten om de Healy aan te schaffen en de aanbieding die Healy & zij nu hebben lopen is erg interessant. Anne geeft tips omtrent het bestelproces, sociale media Healy groepen en ze is per Whats app beschikbaar om je praktisch te ondersteunen tijdens het bestellen. In mijn geval heb ik de Healy al binnen 4 werkdagen in huis. 

De Healy reading is een aanrader: een laagdrempelige manier om kennis te maken met de Healy. 

Wat anderen zeggen

—  Miranda