nature-g2de5c3556_1920.jpg

hartvolgers traject

Van loondienst naar het leven van jouw grootste potentieel.

lieve hartvolger,
wat als alles voor jou mogelijk is?


Wat als je nog veel meer uit het leven kan halen dan wat je er nu uithaalt?
Wat als het mogelijk is om je grootste potentieel te leven, betekenisvol te zijn met jouw talenten, optimaal plezier te kunnen beleven, geld te kunnen verdienen op een manier die passend is bij jouw leefstijl, je eigen tijd in te delen en aandacht te besteden aan de dingen die er echt toe doen?

Wat als je mag voorleven aan je kinderen dat in dit leven alles mogelijk is, groei de meest plezierige  ervaring is, omdat je ervoor durft te kiezen, je eigen weg te volgen. 

GKRE20200914-14.jpg
GKRE20200914-6.jpg

Wat als ik je vertel dat dit niet alleen mogelijk is maar zelfs de bedoeling! We stappen een nieuwe tijd in waarbij het belangrijk is dat we ons hart gaan volgen, en voorleven aan onze kinderen hoe het ook kan. 

Deze reis van je hart volgen heeft haar eigen uitdagingen en dus loop je tegen een aantal dingen aan. Overtuigingen en patronen die losgelaten mogen worden om zo steeds dichter te komen bij wat jouw hart, talent en ziel wil neerzetten in de wereld. 

In dit traject help ik je daar met liefde bij!

Deze 1-op-1 begeleiding is bedoeld voor de initiatief nemende vrouw die voelt dat er meer in haar schuilt. Misschien ben je momenteel nog in loondienst, net gestart als ondernemer of je voelt gewoon dat het anders mag.  Je wilt meer inkomstenstromen genereren en waarde toevoegen vanuit jouw hart. Je wilt graag moeiteloos werken vanuit het hart.  En hoewel jij van binnen weet dat je veel te bieden hebt, loop je tegen de vragen: "Ja maar hoe dan? en "Wat wil ik nou echt?" aan.  Want als alles mogelijk is, zijn de mogelijkheden eindeloos en dat overweldigt je.

 

download.jpg
download.jpg
download.jpg
download.jpg
download.jpg
download.jpg
download.jpg
download.jpg
download.jpg

Jij wil graag moeiteloos creëren vanuit plezier in plaats van zwoegen voor een baas. 
Je denkt dat je eerst ... moet doen/ halen/ kunnen voordat je echt voor je dromen kan gaan.
Je houdt jezelf nog vaak klein, door gedachten als 'Wie denk ik nou dat ik ben', 'Waarom zou men naar mij luisteren?', je denkt  dat het 'jouw tijd nog niet is'.
Je wil een financiële basis hebben om echt te gaan vertrouwen op je eigen keuzes.
Je wil graag plezier in het creëren van jouw droomleven bent maar ook de veiligheid voelen dat jouw rekeningen betaald worden.  
Je ziet jezelf niet nog 25 jaar in loondienst werken. 
Je zou wel willen voelen hoe het is om vanuit overvloed te leven in plaats van de eindjes aan elkaar te moeten blijven knopen. 
Je wilt je tijd en energie kunnen prioriteren naar dat wat belangrijk is voor jou. 
Je wil graag een steuntje in de rug en iemand die je de juiste richting in stuurt, passend bij wie jij bent en wat jouw talenten zijn. 


 

In het hartvolgers traject  ontvang je

 
zonnebloem_edited.jpg

Review

— Naam, titel

"Ik heb me bij Anne aangemeld voor het magisch creëren traject om voor mezelf helder te krijgen welke richting ik op wil met mijn werk, en mijn hart hier in te gaan volgen.

We zijn gestart met een wandeling door mijn proces .

Op papier werden de stappen die ik kan gaan zetten overzichtelijk uitgewerkt, de inspiratie flowed.

 

Het geeft me meer inzicht in hoe ik mezelf kan helpen keuzes te maken en hoe het overzicht en koers te behouden. Om het gewoon te gaan doen! 

 

Het heeft me meer ruimte gegeven in het gaan uitproberen en spelen met mijn ideeën, het hoeft niet perfect!

Ze gaf me een start punt van waaruit ik nu durf te freestylen en ontdekken.

Ook waren de bel momenten een welkome steun in het zetten van stappen.

 

Dus niet meer op de oude manier maar met vreugde en speelsheid en de magie hierin weer beleven!

 

Thanks Anne, je bent een mooi en warm mens met een visie!"

 

Liefs Patricia

Patricia werkt nu vanuit eigen visie en brengt healing door middel van haar Inner child journeys. Zij is online te vinden via @earthwomanbeing

Het hartvolgers traject brengt je: 

Mijn grootste talent is het activeren van jouw potentieel: 
 

Na dit traject heb jij:

+ Helderheid over jouw missie

+Een aangewakkerd vuur

+ Keuzes gemaakt en geleerd hoe jij het beste keuzes maakt, waardoor je groeit in jouw persoonlijk leiderschap.

+ Je doet waar je plezier uithaalt en herinnert je steeds meer en meer waarvoor je hier bent

+ Je begrijpt hoe je je vrouwelijke en mannelijke energie inzet voor creatie & manifestatie

+ Je bewandelt je authentieke zielspad, waardoor je geen twijfel meer ervaart over de richting die je op mag.

+ Je draagt jouw visie voor, waardoor steeds meer mensen hun hart durven te gaan volgen. 

+ Je leert hoe je erop kunt vertrouwen dat de weg van overvloed voor je openligt. 

GKRE20200914-1-2.jpg
pexels-munkhbayar-dambajav-11122181.jpg

Natuurlijk kun je zelf nog even kijken of je eruit komt. Wie weet komt het gouden antwoord morgen op je pad.. 

Maar eerlijk?

Dat is vooral wishfull thinking. Er is een grote kans dat wanneer jij geen nieuwe beslissingen maakt, je over een half jaar, een jaar of misschien zelfs over 10 jaar nog op dezelfde plek staat als nu. Gewoon omdat we als mens zo zijn gebouwd om voor 95 % van de dag onze patronen af te draaien zoals we dat de dagen ervoor ook hebben gedaan. 

Ga je met mij aan de slag, dan maak je een nieuwe keus en zet je het proces van verandering in gang. Je leert jezelf steeds beter kennen en gaat zien hoe je je patronen zelf kunt doorbreken. 

Het is een cadeau aan jezelf om bij twijfel, deze investering te gaan maken.

Je kunt hieronder gelijk een afspraak met mij inboeken om in een call van max 30 minuten kennis te maken en af te stemmen of de ... traject voor jou is? 

ik 

 

Wat anderen zeggen na voorgaande samenwerkingen:

Sabrine Kasno

Eigenaresse van Heeljehart.nu

"Enige tijd geleden, sprak ik af met Anne bij de Driebergse bossen. We hadden namelijk een afspraak om samen te creëren. Anne is namelijk de expert in het creëren voor en vooral met jou.

Al een ruime tijd liep ik er tegen aan dat ik mijn aanbod niet helder kon krijgen.Ik wist precies wat ik wilde doen en hoe alleen het kwam niet uit in woorden. Anne had al eerder de naam van een van mijn aanbod zo uit haar mouw geschud. De naam beschreef exact wat ik bedoelde met het aanbod. En daarna ging het stromen.

Anne is heel goed in aanvoelen wat jij wilt creëren. Wat jij als mens wilt uitdragen. En daarmee ook met je bedrijf. Ze stelt de juiste vragen om erachter te komen waar jouw drijf vandaan komt. Ik had zoveel dromen dat ik de bomen door het bos niet meer zag.

Samen hebben we het kunnen specificeren tot 3 aanbiedingen in piramide vorm. Zo werd het voor mij duidelijk om te zien waar ik heen wilde met mijn aanbod. En tot heden houd ik mij ook aan op deze drie aanbiedingen. Nu is het tijd om het verder uit te werken.

 

Anne, wat een mooie dag was het. Prachtige omgeving in het bos. Dank je wel voor je persoonlijke aandacht en creatie- energie. Ik heb genoten !"

 

Mooie groeten, 

Sabrine

Screenshot_20200910-144516_edited.jpg

Krista Feteris

Eigenaresse van leefjetalent.com

"Lieve Anne,

Voor mij ben jij een wegwijzer die juiste weg wijst.

Door jouw inzichten en inspiratie ben ik in staat om helder te zien. Om tot de ontdekking te komen dat ik met mijn waarom het juiste pad bewandel.

Jij laat mij ervaren dat ik ‘alleen maar’ mijn eigen weg hoef te volgen.

Ik bleek steeds te verdwalen. Om er uiteindelijk achter te komen dat ik alleen maar naar de bekende weg hoef te vragen: de weg van mijn hart. (be)leven en bewandelen..'

mensen verbinden om hun waarom, hun rol op aarde te (be)leven."

Liefs Krista

processed (1).jpeg

Paula van Dorp

Eigenaresse van @levenmetlupus

"Ik voel me leeg, ik ben moe van al die jaren van vechten.
Ik weet dat ik deze tijd nodig heb om naar mijn gevoel te gaan, om beter te kunnen worden mag ik meer in contact met mezelf komen. Maar aan de andere kant ben ik ook bang voor wat daar allemaal zit. En angst is een slechte raadgever, weet ik uit ervaring.
Zo af en toe breekt er iemand door je muur heen en doet je realiseren dat het geen verloren zaak is, dat het enige wat ik nodig heb is voelen...wat heb ik nodig, waar word ik blij van.
Dus het wordt tijd om toch maar eens de diepte in te gaan, opzoek naar mezelf, opzoek naar wat ik wil en waar ik blij van word.

Dank je wel Anne voor dit mooie traject. "

Paula

IMG-20191003-WA0000%20(1)_edited.jpg
cup-g25e99cc9e_1920.jpg
cup-g25e99cc9e_1920.jpg